Afmontering af rullegardin

2021-5 Rullegardiner er en praktisk, billig og tidløs gardintype, som passer ind i de fleste hjem. Derfor har vi også altid et stort udvalg på lager hos Gardindelux. Ikke desto mindre kan du sagtens få behov for at tage dit rullegardin ned - eksempelvis i forbindelse med en renovering, eller fordi du har brug for lidt lidt fornyelse i vindueskarmen. Heldigvis er afmontering af rullegardiner hverken tidskrævende eller besværligt.

Sådan afmonterer du dit rullegardin

Start med at rulle gardinet helt op, inden du påbegynder afmonteringen. Klik forsigtigt rullegardinet ud af beslagene, og løft det væk. Afhængigt af hvad formålet med afmonteringen er, kan du eventuel skrue beslag og skinne af. Det vil eksempelvis være nødvendigt, hvis du skal male eller renovere i vindueskarmen, eller hvis du ønsker at skifte til en anden gardintype. Hvis du ønsker en anden model inden for rullegardiner, skal du være opmærksom på, at der findes forskellige ophængningssystemer, og at den nye model ikke nødvendigvis fungerer sammen med systemet fra den gamle. Dette gælder i øvrigt også i forbindelse med afmonteringen af rullegardinet, da forskellige ophængningssystemer kan have forskellige og unikke specifikationer.

Har du spørgsmål til montering eller afmontering af rullegardiner?

Hos Gardindelux er det vores mål at tilbyde vores kunder den bedste service, og vi er altid klar til at yde råd og vejledning om gardiner. Derfor er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål omkring montering eller afmontering af rullegardiner - eller andre gardintyper for den sags skyld. Hvis du vil blive klogere på opmåling og montering/afmontering, kan du også klikke dig ind på siden her, hvor vi har samlet en lille håndfuld instruktionsvideoer. Vi har i øvrigt altid et stort udvalg af mange forskellige gardintyper samt Danmarks største sortiment af Zebra gardiner, hvis du er på udkig efter et lidt anderledes rullegardin. hjælp til afmontering af rullegardin