Sådan finder du gardiner til pigeværelset

gardiner pigeværelse Er du gået i stå med indretningen på børneværelset? Så fortvivl ej. Hos Gardindelux hjælper vi dig gerne med lidt inspiration til indretningen - i hvert fald til gardinerne. I dette indlæg ser vi lidt nærmere på, hvad du bør overveje, når du skal købe gardiner til pigeværelset.

Find inspiration til gardinerne til pigeværelset

Som forælder har du nok opdaget, at piger er meget bevidste om, hvad de kan lide, og hvad de ikke kan lide allerede i en tidlig alder, og du kan ligeledes ikke bare vælge hvilke som helst gardiner til pigeværelset derhjemme. Derfor kan du med fordel finde inspiration i din datters interesser, når du skal vælge gardiner. Er det for eksempel en bestemt prinsesse fra Disney-universet, der er fokus for din datters fascination, eller er det noget helt andet, der hitter?

Træk for, og træd ind i en anden verden

Det kræver lidt mere fantasi at vælge de rigtige gardiner til pigeværelset, end det gør at vælge gardiner til stuen eller andre rum i privaten. For på børneværelset skal gardinerne ikke blot være dekorative og funktionelle. De skal skal også gerne kunne skabe et univers, som kan åbne sig, når man trækker for - uanset hvilke motiver, farver og mønstre, der passer til din datters personlighed. For udover at hjælpe til en bedre nattesøvn må gardinerne også gerne inspirere og opfordre til leg og kreativitet.

Lad inspirationen komme til dig

Hos Gardindelux hjælper vi dig gerne med at finde inspiration til dine gardiner. Vi kommer gerne forbi dit hjem i vores gardinbus og fremviser vores sortiment, som byder på et stort udvalg af forskellige designs og gardintyper til enhver smag. Der er helt sikkert også noget for børn og barnlige sjæle. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gardiner til pigeværelset. ideer til gardiner pigeværelse