Find de rigtige gardiner til babyværelset

Babyværelse gardiner Hos Gardindelux er vi gerne behjælpelige med gode råd og vejledning til indkøb af gardiner - også til babyværelset. Hvis du savner idéer, kan du læse med her og finde inspiration til, hvad du skal overveje, når du skal købe gardiner til familiens nyeste medlem.

Overvej motiver og farver, inden du køber gardiner til babyværelset

Gardinerne til babyværelset skal naturligvis skabe gode rammer for både søvn og hygge. Babyværelset skal selvfølgelig være behageligt at sove i men skal også kunne inspirere til leg og sjov. Derfor må gardinerne i rummet da også gerne byde på lidt farverige og anderledes mønstre og motiver, som vækker glæde hos den lille ny. Hvis du har svært ved at beslutte dig, kan du altid gå på opdagelse i Gardindelux’ store og varierede udvalg af gardiner. Her finder du gardiner i børnevenlige farver og med hyggelige og fantasifulde motiver til både drenge og piger.

Glem ikke det funktionelle

Selv om gardinerne til babyværelset gerne må byde på lidt skæg og ballade, må du ikke glemme, at de også skal være funktionelle. Derfor skal du ikke bare vælge de rigtige farver og mønstre. Spædbørn og småbørn har brug for meget og god søvn, og det er ligeledes vigtigt at vælge en gardintype, der kan bidrage til natteroen. Her kan du med fordel vælge et mørklægningsgardin, som kan lukke lyset ude. Mørklægningsgardiner er især fordelagtige i sommerhalvåret, hvor de lange dage og lyse nætter kan gøre det svært at sove for de små. Alternativt kan du vælge de populære Zebra gardiner. Med denne gardintyper har du nemlig selv mulighed for at justere lysindfaldet efter behov. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller særlige ønsker til gardinerne til babyværelset, skal du endelig kontakte os på mail eller telefon. Vi sidder klar til at rådgive dig, og vi kommer også gerne forbi i vores gardinbus til en snak og et uforpligtende tilbud. Ideer til gardiner babyværelse