Gardiner til stuen – sådan vælger du de rette stuegardiner

Ideer til stuegardiner Er du på udkig efter gardiner til stuen, og har du svært ved at beslutte dig? Så er du altid velkommen hos Gardindelux, hvor vi har gardiner til alle formål og for enhver smag. Alternativt kan du læse med her og finde inspiration til, hvordan du vælger de rigtige stuegardiner.

Lad stuegardinerne bidrage til hyggen

Stuen er et af de rum i huset, hvor vi opholder os mest. Det er der vi spiser, samles, hygger og kobler af. Af samme grund gør de fleste også meget ud af indrette deres stue på en måde, som lægger op til god stemning, harmoni og hygge, og der bliver som regel tænkt længe over farve- og møbelvalg i rummet. Gardinerne har dog også stor indflydelse på hyggen, og derfor er det bestemt heller ikke ligegyldigt, hvilke gardiner du vælger til stuen. For gardinerne i vindueskarmen bidrager i lige så høj grad til hyggen som tæpperne på gulvet eller billederne på væggen.

Hvad er vigtigst for dig - lysindfald, farve eller design?

Valg af gardiner til stuen afhænger naturligvis af din personlige smag. Nogle foretrækker for eksempel at kunne justere lysindfaldet i deres stue, mens det er design og farve, der er afgørende for andre. Hvis du hører til blandt dem, der ønsker mulighed at kunne justere lysindfaldet, kan du med fordel vælge de tidløse Zebra gardiner som dine foretrukne stuegardiner. Zebra gardinerne er også et godt valg, hvis du ønsker at vælge mellem mange forskellige designs og størrelser. Alternativt kan du vælge et duo gardin, som er et rullegardin med to lag, der tilbyder både solafskærmning og mulighed for at sætte dit helt eget, personlige præg på stil og stemning. Hos Gardindelux har vi helt sikkert noget til din smag - uanset hvilke stuegardiner du foretrækker. Kontakt os endelig, hvis du vil se vores udvalg af gardiner til stuen.    Gardiner ideer til stuen
Rullegardiner Rullegardiner er altid en pæn og nem løsning – både med mørklægning og almindelig rullegardiner